A mozgás Szabadság, a szabadság Öröm!

A mozgás Szabadság,
a szabadság Öröm!

Tisztelt Betegeim !

Dr. Bujdosó Mihály vagyok.

Az elmúlt időszak Kórházi betegellátási feladatai a növekvő elfoglaltságom miatt sajnálattal kell

közölnöm Önökkel, hogy Ortopédiai és Gyermekortopédiai rendelésem a Zöldklinikán kénytelen
vagyok megszüntetni.

Úgy szakmailag, mint emberileg örömmel ajánlom Önöknek Dr. Hock Csaba egykori kollégámat.

NYÍREGYHÁZI ORVOS:

Ortopédiai magánrendelés

Dr. Hock Csaba

4400 Nyíregyháza Kosbor u 13. szám alatti rendelőben
Előjegyzés: 06 30 953 8432

SIÓFOKI ORVOS :
GYERMEK ÉS FELNŐTT ORTOPÉDIA – ULTRAHANGOS
CSÍPŐSZŰRÉS – LÖKÉSHULLÁM KEZELÉSEK
8600 Siófok Zrínyi u.11. sz alatti rendelőben:
Rendel: Dr. Bujdosó Mihály főorvos
Telefonszám : 06-30 9054 333 hétköznap délutánonként

Üdvözlettel és tisztelettel:

Dr. Bujdosó Mihály főorvos

 


 

 

 

„Mindannyian igényeljük ebben a rohanó világban, hogy kellő figyelmet fordítsanak a panaszainkra, megértsék, föltárják, segítsenek nekünk abban, hogy betegségeink, fájdalmaink orvoslásra kerüljenek. A ZöldKlinika gyógycentrumot azzal a céllal, azzal az  irányultsággal hoztuk létre, hogy legyen egy hely, ahol van kellő idő, ahol van kellő megértés és szakértelem ahhoz, hogy a hozzánk forduló betegek elégedetten, gyógyultan élhessék az életüket.”

 

 

Ortopédiai-mozgásszervi szakrendelés  Telefon: 06 30 953 8432

Már 2 hónapos kor után van lehetőség ultrahang berendezéssel a csípők fejlettségének megállapítására. Fizikális vizsgálattal együtt komplex képet kapunk a csecsemők csípőizületi megítéléséhez. Ha szükséges, ez a vizsgálat többször is ismételhető, és nincsenek káros hatásai a babára nézve.

Felnőttek vizsgálata: 

A felnőtt korosztályt már sok olyan elváltozás érinti, melyek eredete korábbra nyúlik vissza, részben szerzett kórképek, melyeket kísérő betegségek vagy foglalkozásból eredő túlterhelések is súlyosbíthatnak.
Gyakori sérülések után is maradhatnak vissza olyan állapotok, melyek izületi mozgászavart vagy fájdalmakat okozhatnak. A fizikális vizsgálatok és a kezelési terv mellett szükség lehet további vizsgálatokra is, melynek összeállításában és értékelésében is segítünk.
Amennyiben adott elváltozások kivizsgálása után szükséges műtéti tervezésben és annak megszervezésében is segítséget nyújtunk.

Idősek vizsgálata:

 Az időskorra jellemzően a kopásos, más néven „degeneratív” állapotok jellemzőek. Egy-egy gyulladásos jellegű megbetegedés pedig ebben a korosztályban már komoly fájdalmakat és mozgási nehezítettséget is okozhat. Felerősítheti a meglévő panaszokat, és sokszor külön odafigyelést, gondozást igényelnek.
Mivel sok esetben egyéb betegségek miatt is gyógyszert szednek vagy szervi elváltozásaik vannak, fontos a pontos diagnózis felállítása és a kezelés megtervezése, lehetőség szerint együttes stratégia kialakítása a családtagokkal.

Gyermekek vizsgálata: 

Óvodás és iskoláskorban gyakoriak a járási zavarok, a lábtartási elváltozások, lúdtalp, és egyéb elváltozások. Vizsgálatunk mellett életmód, torna kezelés illetve a szükséges segédeszközök megbeszélése és kiírása is megtörténik.

Kamaszkorúak vizsgálata:

A kisiskolások és a kamaszkorúak esetén változatos panaszok jelentkeznek, részben tartási hibák és gerincferdülések, az izületi terhelésekből származó csípő, térd és boka, lábszárfájdalmak. Vizsgálattal, kezelési és életmódtanácsokkal segítünk, és ha kell rendszeresen ellenőrizzük ezen állapotokat. Megítélésre kerül gyógytorna szükségessége, akár az időleges felmentés is. Gyógyszeres kezelést csak indokolt esetben indítunk el. Ha lehetséges természetes gyógymódokat javaslunk és kontrollált, szülőket is bevonó kezelést választunk. Ma már a gyermekek keveset mozognak, ezért fontos a kezelés során a szülőkkel együttműködnünk.

Az ortopédiai-mozgásszervi panaszokkal hozzánk fordulók esetében a legkorszerűbb fájdalomcsillapító eljárást kívánjuk megvalósítani, ez a lökéshullám vagy ESWL kezelési technika. Ezzel a kezelési módszerrel olyan makacs, krónikus ízületi és izomfájdalmak kezelhetőek, melyet máshol nagyrészt csak invazív módszerekkel, injekciós kúrákkal, röntgen besugárzással vagy műtéttel kezelnek.
Az eljárás mögött innovatív korszerű technika és számos nemzetközi referencia áll.
Megyénkben ez az első ilyen korszerű berendezés. Kérjük, jelentkezzen be ortopédiai vizsgálatunkra, ahol az állapotfelmérés után meg tudjuk tervezni személyre szabott kezelési tervét.

4400 Nyíregyháza, Hősök tere 12. fsz. 2.

Tulajdonos: Dr. Nagy Mária

Email cím: info@zoldklinika.hu

Telefon: 06 30 953 8432

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Ok

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 3000Ft-os kedvezmény kuponnal, melyet 30 napig beszámítunk az ön kezelésének az árába.

* kötelező mezők

Sikeresen feliratkozott! Kérjük erősítse meg feliratkozását az általunk küldött emailben írtak szerint!

Ne maradjon le a legfrissebb Bemer hírekről! Rendszeresen új és új tapasztalatokkal gazdagodunk, amit szívesen megosztanánk Önnel! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* kötelező mezők

Sikeresen feliratkozott! Kérjük erősítse meg feliratkozását az általunk küldött emailben írtak szerint!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és a negyedik kezelése után megajándékozzuk egy ajándék, ötödik kezeléssel! A kupont emailben küldjük! A hírlevélről bármikor leiratkozhat!

* kötelező mezők

Sikeresen feliratkozott! Kérjük erősítse meg feliratkozását az általunk küldött emailben írtak szerint!

Ne maradjon le a legfrissebb Ortopéd szakrendelésünkhöz kapcsolódó hírekről! Rendszeresen új és új tapasztalatokkal gazdagodunk, amit szívesen megosztanánk Önnel! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* kötelező mezők

Sikeresen feliratkozott! Kérjük erősítse meg feliratkozását az általunk küldött emailben írtak szerint!

Share This